Welkom bij Van der Zee
Lamsrack
Snel naar recept
Notities
Langzaam gegaarde lamsrack, heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld een risotto van bospaddenstoelen en truffeljus.
Ingrediënten
- 2 kg (5 stuks) lamsracks
- 10 takjes rozemarijn
- 10 takjes tijm
- 5 teentjes uitgeknepen knoflook
- 5 el ras el hanout
- Scheutje zonnebloemolie
Instructies
- Doe elke lamsrack apart in een grote vacuümzak en voeg per zak 2 takjes rozemarijn, 2 takjes tijm, 1 uitgeknepen knoflookteentje, 1 eetlepel ras el hanout en olie toe.
- Vacumeer en laat het lamsvlees 2,5 uur langzaam garen op 58⁰C in bijvoorbeeld een röner.
- Bak vervolgens de lamsracks nog kort aan in een pan of op de grill en serveer ze daarna direct.
© 2025 Auteursrecht Ambachtelijke Slager van der Zee
Volg ons ook op: