Welkom bij Van der Zee
Runderwang sous-vide gegaard
Snel naar recept
De wangen worden gekruid met een rub van onder andere zeezout, ui, knoflook, koriander, zwarte peper, tijm, rozemarijn, mosterdzaad, komijnzaad en peterselie.
Vervolgens worden de wangen gevacumeerd en laten we ze een nacht rusten, zodat de kruiden goed in kunnen trekken.
Daarna worden de wangen sous vide gegaard, wat resulteert in een versproduct met een houdbaarheid van 70 dagen.
Ingrediënten
- runderwang sous-vide gegaard
Instructies
- Haal de runderwangen uit de verpakking.
- Verwijder de gelei en doe deze in een pannetje.
- Laat het vocht met de kalfglace iets inkoken. (Voor een truffeljus kun je een schepje truffeltapenade 25260184 toevoegen).
- Snijd de runderwangen in plakken.
- Bak de plakken kort om en om in een pannetje of op een plaat.
- Plaats het vlees op het bord en verdeel de jus eromheen.
© 2025 Auteursrecht Ambachtelijke Slager van der Zee
Volg ons ook op: