Welkom bij Van der Zee
Over Van der Zee
Van der Zee heeft sinds 1925 een rijke historie opgebouwd als dé ambachtelijke slager van HANOS. Tevens worden de producten van Van der Zee geleverd aan zorginstellingen via Distrivers.
Vakmanschap en innovatie staan centraal. In de eigen worstmakerij worden continu nieuwe producten ontwikkeld, afgestemd op de uiteenlopende wensen van klanten uit de horeca en de institutionele markt. Van der Zee streeft ernaar haar klanten te verrassen met onderscheidende, smaakvolle producten.
Bij de zoektocht naar de beste grondstoffen en eindproducten werkt Van der Zee graag samen met kleinere familiebedrijven. Zo garanderen ze niet alleen topkwaliteit, maar ook vlees met een mooi verhaal — een meerwaarde voor elke menukaart.
De horecaslagerijen van Van der Zee zijn te vinden in alle HANOS-vestigingen in Nederland en België.
Nederland: Ameland, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Hengelo, Maastricht, Nijmegen, Texel, Utrecht, Venlo en Zwolle. België: Antwerpen en Hasselt.

Volg ons ook op: